Worden uw persberichten nooit geplaatst in de media?

Vanuit New Publishers verzorgen wij nu ook voor niet klanten persberichten. Als uitgever van bekende noordelijke magazines als Entrepreneur, Golf & Lifestyle, Het Netwerk, Consigne en tientallen bladen in opdracht van derden, weten wij precies welke elementen een effectief persbericht moet bevatten.

Het schrijven van een persbericht is niet voor iedereen weggelegd. De essentiële zaken die de redactie graag aan haar lezers wil voorschotelen, staan er namelijk vaak niet in. Dit komt doordat een communicatiemedewerker dikwijls vanuit de zender kijkt in plaats van vanuit de ontvanger. De uren die geïnvesteerd worden in die communicatie lonen daarom vaker niet dan wel.

Bij New Publishers werken journalisten die precies weten wanneer een persbericht wel of niet wordt gelezen. Door journalisten, voor journalisten dus. Zo wordt de kans op plaatsing van uw persbericht aanzienlijk vergroot. Mocht er simpelweg geen nieuwswaarde in het persbericht zitten, dan adviseren wij u dit niet te versturen of herschrijven we het voor bijvoorbeeld social media

Meest recente berichten