Tel Aviv door de ogen van een insider

Tel Aviv door de ogen van een insider

Genieten van brood met hummus, traditionele shakshuka of lekkere falafel: de Israëlische stad Tel Aviv is een waar voedselparadijs. Maar de stad heeft meer te bieden. Van interessante architectuur, mooie stranden tot een bruisend nachtleven. Collega Netaly Kuipers was onlangs weer in Tel Aviv. Speciaal voor Golf & Lifestyle hield ze een reisdagboek bij en geeft ons de leukste insidertips voor een heerlijke vakantie.   Na ongeveer viereneenhalf uur vliegen komen mijn vriend en ik aan in de stad die ik inmiddels vanbinnen en vanbuiten ken. Terwijl ik uit het vliegtuigraampje naar beneden kijk, zie ik de contouren van de kunstlijn […]

Het bericht Tel Aviv door de ogen van een insider verscheen eerst op Golf & Lifestyle magazine.

Meest recente berichten