NewComm IT en Infradax bundelen krachten!

NewComm IT en Infradax bundelen krachten!

“Wij maken met trots bekend dat NewComm IT onderdeel uitmaakt van de Infradax Group.” Dat laten de bedrijven weten in een persbericht. Met deze samenvoeging vergroten beide IT-dienstverleners de waarde van hun dienstverlening voor alle klanten. Ook stelt deze bundeling de organisaties in staat om innovatieve dienstverlening te blijven ontwikkelen en een nog sterkere positie in de markt te realiseren.

“Er zijn veel ontwikkelingen gaande in de wereld van IT,” staat in het bericht. “NewComm heeft ingezien dat een samenwerking gewenst is om voor de lange termijn de continuïteit van onze dienstverlening te borgen. Om de juiste kwaliteit van dienstverlening te kunnen blijven bieden, is een bepaalde omvang noodzakelijk. Met deze stap kunnen wij onze dienstverlening voor de toekomst beter borgen en vernieuwende dienstverlening blijven leveren.”

“Met deze stap kan NewComm IT haar diensten vanuit Assen blijven aanbieden, terwijl we samen met de ervaring en schaal van Infradax de continuïteit en doorontwikkeling van ons portfolio kunnen garanderen”, aldus Stefan Zevenberg en Wolter Lalkens van NewComm IT. “Wij zijn blij dat we een partner hebben gevonden die aansluit bij onze cultuur en kernwaarden zoals toewijding, deskundigheid, samenwerking en vernieuwing.”

“De schaal, serviceorganisatie en kennis van circulaire IT-diensten gecombineerd met kennis en ervaring op het gebied van cloud, managed services en digitale transformatie binnen NewComm IT, resulteert in een sterk hybride IT-aanbod voor onze gezamenlijke klanten en partners binnen heel Nederland,” zegt Tjeerd van ‘t Veld, Managing Director van Infradax. “Ook het managed-werkplek portfolio van Easy-Cloud komt hiermee beschikbaar voor een grotere doelgroep.” Voor alle klanten blijft de huidige dienstverlening zoals het is, net als de aanspreekpunten.

OVER NEWCOMM IT
NewComm IT uit Assen helpt sinds 2007 organisaties in de zakelijke dienstverlening, productie, zorg en educatie om meer waarde te creëren door inzet van IT. Dit doen zij met een breed dienstenportfolio rondom cloud, security, managed services en IT consultancy. In de afgelopen jaren heeft NewComm IT met name in Noord-Nederland een gevestigde naam opgebouwd met een eigen cloud en modern workspace portfolio onder de naam Easy-Cloud en een eigen professioneel supportteam.

OVER INFRADAX
Infradax is een IT-dienstverlener met een focus op circulaire IT-diensten voor werkplekken en datacenter omgevingen. Het bedrijf uit Amersfoort levert, implementeert en beheert complete IT-infrastructuren voor klanten in het midden en hogere segment. Daarnaast beschikt Infradax over een eigen maintenance organisatie en heeft het diverse diensten voor de werkplek van de toekomst.

Infradax voegt naast NewComm IT ook Office Extensions toe aan de Infradax Group. Eerder is overheidsspecialist Dutch Delta Group al aangesloten. Door deze combinatie ontstaat een organisatie met duidelijke visie voor de toekomst, een breed dienstenpakket en goede geografische spreiding in Nederland. Dit alles om organisaties zo optimaal mogelijk te kunnen faciliteren door inzet van IT.

Het bericht NewComm IT en Infradax bundelen krachten! verscheen eerst op Entrepreneur Magazine.

Meest recente berichten