Klaas Werumeus Buning: ‘Met mijn kunst kan ik de tijd vangen’

Klaas Werumeus Buning: ‘Met mijn kunst kan ik de tijd vangen’

Kunstenaars, artiesten en muzikanten zijn vaak markante persoonlijkheden. Met eigen visies en levensstijlen waaruit hun werk ontspruit. Zo ook de Friese kunstschilder Klaas Werumeus Buning. Vanuit het kerkje in zijn woonplaats Pietersbierum werkt hij dagelijks aan zijn schilderijen waarmee hij de tijd “vangt” in een doek. Werumeus Buning is een kunstenaar met een groot hart, mooie verhalen en een bijzondere visie op zijn werk en leven. Tekst: Walter de Boer | Fotografie: Simon van der Woude Bijzonder hoe een contact tot stand kan komen. Mijn zwager en schoonzus kochten onlangs een schilderij bij de kunstenaar waarna mijn interesse werd gewekt. […]

Het bericht Klaas Werumeus Buning: ‘Met mijn kunst kan ik de tijd vangen’ verscheen eerst op Golf & Lifestyle magazine.

Meest recente berichten