
De kers op de appelmoes voorbij: Van der Valk (Assen) is veranderd

Als je als aan eten bij Van der Valk denkt, denk je waarschijnlijk aan borden met schnitzel en patat en aan appelmoes met een kersje. Hoewel ‘veelzijdigheid’ een belangrijk element is van de Van der Valk menu’s – ook in het Asser restaurant – kloppen deze vooroordelen allang niet meer. Op de hedendaagse borden zijn creaties met vers geteelde bieten, knollen, saffraan en andere seizoensgebonden producten te vinden, grotendeels afkomstig uit de eigen biologische moestuin. Dat is te danken aan chef-kok Henk Wieringa, die de keuken van het megaconcern bestiert. Het is negen jaar geleden dat de chef-kok voor het eerst […]
Het bericht De kers op de appelmoes voorbij: Van der Valk (Assen) is veranderd verscheen eerst op Golf & Lifestyle magazine.
- Posted By: New Publishers
- Reacties: 0
- Categories: Nieuws
- Tags: Golf & Lifestyle
Meest recente berichten
-
Rekomendasi Game Slot Gacor Terpercaya Saat Ini
Ketika sedang bermain slot gacor, pasti saja slot deposit via dana 10rb…
-
16 Daftar Situs Judi Slot Online Terbaik dan Terpercaya no 1 Hari ini
Dengan bermain Slot Online di Bocoran Slot Gacor 2023 – 2023 yang…
-
Game Slot Tergacor Uang Asli Sering Jackpot
Perlu Anda ketahui tak sedikit para pemain Slot Tergacor Uang Asli yang…
-
Mixture Up! Several Beneficial Baseball Ideas
Knowing how to proceed when taking part in baseball is crucial to assisting your…
-
All That You Should Learn About Crafts And Arts
Arts and crafts can be a activity that can easily distract the mind to…