De kers op de appelmoes voorbij: Van der Valk (Assen) is veranderd

De kers op de appelmoes voorbij: Van der Valk (Assen) is veranderd

Als je als aan eten bij Van der Valk denkt, denk je waarschijnlijk aan borden met schnitzel en patat en aan appelmoes met een kersje. Hoewel ‘veelzijdigheid’ een belangrijk element is van de Van der Valk menu’s – ook in het Asser restaurant – kloppen deze vooroordelen allang niet meer. Op de hedendaagse borden zijn creaties met vers geteelde bieten, knollen, saffraan en andere seizoensgebonden producten te vinden, grotendeels afkomstig uit de eigen biologische moestuin. Dat is te danken aan chef-kok Henk Wieringa, die de keuken van het megaconcern bestiert. Het is negen jaar geleden dat de chef-kok voor het eerst […]

Het bericht De kers op de appelmoes voorbij: Van der Valk (Assen) is veranderd verscheen eerst op Golf & Lifestyle magazine.

Meest recente berichten